Sommercamp 2019 – Dato ikke satt enda

Den tøffeste sommercampen for de mellom 10-14 år.

En uke fylt med lek, latter og spenning. Unike naturopplevelser på land, i vann og i høyden i trygge rammer med profesjonelle guider.

Ravnafloke har fokus på aktiviteter, lek og sunt kosthold.

Vi skal bo på Hagland Festning fra mandag-torsdag. Her skal vi leke ute i det fri med blant annet hinderløyper, paintball, badestamper, rebusløp og aktivitetespakker. Det blir satt opp en dag med fiske, sløying og krabbekoking, vi skal også på gårdsbesøk hvor det blir fokus på dyrestell og mulighet for å ri på hest. En av dagene har vi utflukt til Haugesund hvor vi besøker Valhall «lekeland for voksne» og Kasjotten «laser-tag». En dag drar vi også ut til Røvær for å kjøre RIB og besøke det nye havbrukssenteret. På kveldene har vi spill, historiefortelling, dans og lek.
Torsdag-fredag skal vi inn til Nedstrand hvor vi skal gå turer, klatre i Klatreparken og sove i gapahuk.

 

Generell informasjon:

Mat: Det serveres frokost, lunsj , middag og kvelds alle dager. Det er fokus på sunn mat. Vi skal også fiske vår egen middag noen av dagene. Ved allergi gi beskjed i kontaktskjemaet ved påmelding.

Guidene: Guidene er engasjerte og dyktige. De har god erfaring med å tilrettelegge aktiviteter for barn og ungdommer.

Betingelser: Om ikke annet er avtalt gjelder følgende ved avbestilling: Mindre enn 14 dager før: 25% av prisen, mindre enn 1 uke før: 100% av prisen.

Ved påmelding vil all nødvendig informasjon bli gitt.

 • Info

 • Dato: Ikke klar enda

  Pris: kr 4900,-

  Påmelding: Trykk her

 • Lokasjon

 • Hagland Festning 

  Haglandsvegen 146
  5514 Haugesund