Ønsker dere et annerledes julearrangement?

Vi tilbyr morsomme aktiviteter som kan kombineres med god mat og drikke

 

Hagland Festning

På Hagland Festning tilbyr vi en rekke aktiviteter og bespisning i forbindelse med arrangement for grupper. Her kan vi skreddersy et arrangement til dere med aktivitet, mat og underholdning.

Med enkle og engasjerende aktiviteter får dere en morsom start på arrangementet. Etter aktivitetene blir det kos og hygge med fyr i grua, god mat og drikke i det tøffe lokalet «Stallen». Kanskje en trubadur eller et band er med på å skape det lille ekstra.

På menyen kan dere velge Ravnaburger eller lammelår fra den lokale gården eller velge mer tradisjonell julemat som pinnekjøtt og ribbe.

Naturparken Hagland Festning gir en flott ramme for arrangementet da området er en Tysk Festning og har en veldig spennende historie å fortelle samt flotte naturomgivelser.

 

Valhall

Valhall er et stort «lekeland» for voksne. Her har vi flere morsomme aktiviteter, alt fra det enkle til det mer krevende. Det er morsomt og spennende, krever samarbeid og skaper konkurranse, mye latter og stort engasjement.
For lukkede arrangement kan det kombineres med enkel bespisning i våre lokaler. Vi har også samarbeid med flere restauranter på kaien (Cafè Renè, Cafè MM og Sebastians).

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Kasjotten «Laser-Tag»

Laserspill er svært engasjerende, morsomt og helt ufarlig. To lag spiller mot hverandre, målet er å skyte på motstanderlaget med lasergevær for å samle poeng (eller redde ditt eget «liv»). Spillet foregår  i et stort lokale innredet som et gammelt fengsel hvor røyk, lys og lydeffekter gjør det ekstra morsomt og spennende. Etterpå får man resultatene både for laget og hvert enkelt spiller.

Aktiviteten kan kombineres med enkel bespisning i våre lokaler. Vi har også samarbeid med flere restauranter på kaien. (Cafe Rene, Cafe MM og Sebastians).

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Rebusløp i Haugesund Sentrum

En morsom aktivitet som enkelt kan kombineres med mat og drikke på noen av restaurantene på kaien. Enkle og lærerike oppgaver må løses gjennom byens sentrumsgater. Svarene kan ligge i byens historie, bygninger eller gater. Kanskje en pubvert blir redningen?  Finnes i 2 varianter;

  • Kort variant: Ca 1 time, pris 150,- per pers. Løse 8 poster gjennom sentrumsgatene
  • Lang variant: Ca 2 timer, pris 300,- per pers. I tillegg til 8 poster blir det smaksprøver på mat og drikke.