Firmatur

Vi bygger fellesskap for store og små grupper gjennom gode opplevelser med utgangspunkt i den fantastiske naturen på vestlandet.
Med morsomme og spennende aktiviteter og i våre omgivelser sveises gruppen sterkere sammen, her skapes varige relasjoner og opplevelser.

Vi arbeider med lagbygging/ teambuilding blant annet gjennom et stort spekter av aktiviteter som spenner fra det enkle som passer alle til det mer krevende og actionfylte for den som vil utfordre gruppen. Gjennomgående for aktivitetene er samhold og samarbeid.

img_8083

Vi bruker gjerne virkemidler som konkurranse eller det å hjelpe hverandre til mestring. Konkurransen skaper engasjement og utfordrer deltagerne, hver man bidrar på sitt område for at lage skal lykkes. Noen øvelser kan være mentalt eller fysisk krevende, da bygges sterke relasjon.

img_8074Vi tilpasser programmet til størrelsen på gruppen, formålet med arrangementet, budsjett og tidsramme. Enten det er en stor eller liten gruppe legger vi opp programmet slik at alle blir inkludert og engasjert. Vårt mål er størst mulig utbytte av besøket hos oss.

For oss er også rammen for arrangementet viktig. Arrangementet kan naturligvis tilpasses et opplegg på hotellet eller et av våre anlegg/ lokasjoner.

Vertskap og lokaler er også med på å gjøre arrangementet til en minneverdig og god opplevelse. Vi har lokaler som passer for både faglig innhold/ møterom og bespisning/ sosialt.

 

God mat og sosialt samvær en fin avslutning på en aktiv dag. God mat gjerne i kombinasjon med underholdning gjør arrangementet komplett.

Kontakt oss…

TLF 5280 4398

Elektronisk skjema

Epost: opplevelser@ravnafloke.com