«Resq Me»

 

Lærerikt, spennende og engasjerende

 

På Resq sikkerhetssenter kan du under kyndig veiledning og trygge forhold få prøve brannslukking med pulverapparat og vannslange, røykdykking, evakuering i livbåt og redningsstrømpe. Spennende opplevelser som er nyttig og relevante i hverdagen i tillegg til å bygge team.

En spennende og svært lærerik opplevelse som passer for de fleste. Egner seg godt som teambuilding for bedrifter. Her kan man også inkludere HMS arbeid og få nødvendig dokumentasjon hvis man ønsker. Vi holder det som trengs av sikkerhetsutstyr.

Programmene tilpasses den enkelte gruppe og settes sammen av ulike brann og redningsøvelser på land og sjø, alt etter ønske.

Alle har brannslukkeutstyr hjemme og på jobben, men hvor mange har prøvd å slukke en brann? Eller tenkt at det hadde vært nyttig å trent om det skulle oppstå en krisesituasjon? Her får man både teori og praktiske øvelser under kyndig veiledning fra sikkerhetspersonell.
Programmet legges opp slik at det egner seg svært godt som teambuilding. Det kan være lag konkurranse med slangerulling og brannslukking eller evakuering fra plattform hvor ingen kan bli igjen.
Aktiviteter som er nyttig, spennende og morsomt!!