Om Ravnafloke

Ravnafloke tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser på Haugalandet og driver blant annet Hagland Naturpark/ Festning, Kasjotten Lasertag, Valhall Lekeland, Røværholmen Fyr, i tillegg til aktiviteter i Haugesund sentrum. Ta en kikk under ‘Aktiviteter’, ‘Lokasjon’ og ‘Anledning» på menyen og bli med oss på uforglemmelige opplevelser.

Kasjotten Laser

Kasjotten Lasertag

Engasjerende og morsomt laserspill i stort lokale innredet som et gammelt fengsel. To lag spiller mot hverandre, hvem treffer flest, hvilket lag har best strategi og er best på samarbeid.

Valhall

Valhall Lekeland

Valhall er et stort «lekeland». Her er det MASSE aktiviteter, alt fra det enkle til mer krevende. Morsomt, spennende, samarbeid og konkurranse – Mye latter og stort engasjement!

Aktivitetspakke4

Hagland Festning

Unik natur gir en flott ramme opplevelser i forbindelse med blåturer, teambuilding, sosiale tilstelninger, utdrikningslag, feiring osv. På området kan vi tilby en rekke aktiviteter og lokaler/ bespisning i forbindelse med arrangementer for grupper

Haugesund sentrum

Haugesund Sentrum

Vi tilbyr og tilrettelegger aktiviteter for grupper med utgangspunkt i Haugesund sentrum. Aktivitetene kan gjerne skreddersys til gruppen, tid, budsjett og programmet deres.

Røværholmen Fyr

På en holme ytterst i havgapet ligger eksotiske Røværholmen Fyr. Vill og mektig natur – utrolig historie – idyllisk samtidig så rått. Hit kommer du kun med RIB båt eller helikopter…

Facebook

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Aktuelt

  • Vi kjører nyttårskampanje i Valhall med å gi 50% på inngang i våre drop-in tider torsdag-søndag! Velkommen...

  • Opplev Haugalandet fra sjøsiden med RIB tur – Hver lørdag kl 15.00 i hele juli og august, kjører vi Drop-in på RIB tur fra hotell Scandic Maritim i Haugesund. Kom som du er, vi holder varmedresser og redningsutstyr....

  • Gjør noe morsomt sammen med brud eller brudgom....

  • Hva med å ta barnebursdagsfeiringen i Kasjotten? Aldersgrensen er 12 år, kan bestilles hver dag hele uken....